Tag ud i naturen i weekenden

Tag ud i naturen i weekenden

Vil du gerne noget mere ud i naturen, men føler du ikke, at du lige har tiden til det i hverdagen, kan det være oplagt at gøre brug af dine weekender til at komme noget mere ud.

3 ting du kan lave i naturen

Hvis du ikke har nogle idéer til, hvad du kan lave i naturen, har vi her fundet tre idéer til dig, så du ikke skal være bange for, at du begynder at kede dig, når du er i naturen. Der er mange ting at lave ude i det fri, og det her er selvfølgelig bare et par idéer til nogle af de ting, du kan foretage dig, når du bevæger dig ud under åben himmel. Du kan let finde inspiration til mange andre sjove ting i naturen, hvis du bare bruger Google lidt.

Overlevelsestur

For det første kan du jo vælge at tage på en overlevelsestur, hvis du har mod på det. Du bestemmer selv, hvor lang tid den skal vare, og hvor svært du vil gøre det for dig selv. Nogle vælger ikke at tage noget som helst med hjemmefra, og på den måde skal de overleve med de bare hænder i naturen. Andre vælger at tage ting som mad og sovepose med hjemmefra, så de bare er udstyret med en smule, når de skal klare den i naturen. Du kan jo altid vælge at gøre det til en weekendtur fra fredag til søndag.

Sejl i kano eller kajak

Hvis du er glad for at være på vandet, kan det også være, at du skal bruge weekenden på at sejle i kano eller i kajak. Det er en skøn måde at bruge naturen på, og du kan være sikker på at få nogle helt fantastiske oplevelser, hvis du vælger at tage ud i kano eller kajak. Der er sikkert et godt sted at leje kajakker og kanoer i nærheden af, hvor du bor, så du skal ikke engang være bange for, at du er nødt til at købe din egen kano og kajak, når du gerne vil ud at sejle.

Vandre

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en mulighed for dig at komme ud at vandre, hvis du gerne vil blive ved med at have fast grund under fødderne. Der er mange gode ruter i Danmark, som du kan kaste dig over, og hvis du har lyst til det, kan du jo også altid vælge at lave din helt egen rute. Der er mange danskere, der er begyndt at vandre mere og mere i løbet af de sidste par år, og det kan jo være, at det også er noget for dig.

Husk at finde lyskæder til juletræ her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *